Sammen finner vi dine egenskaper og styrker deg i dine utfordringer.

Vi lager i forkant en avtale på hvilke temaer som skal berøres og hva som er målet for coachingen. Det spesifiseres et tidsforløp før oppstart og resultatene evalueres i ettertid.

Ring for en gratis prøvetime. For ytterlige spørsmål, ta kontakt.

En-til-en coaching

Gestalt betyr «hel figue» eller «helhet». Filosofien i gestalt er at alt henger sammen og gir en helhet.En helhet kan inneholde mer eller være annerledes enn summen av delene. En meningsfylt helhet bestemmes av hvordan vi opplever delene satt sammen og opplevelsen av egenskapene til delene… 

Coaching for par

I parcoaching bruker vi ikke mye tid på alt som har vært, og hvorfor det ble som det ble. Istedet fokuserer vi på hvordan situasjonen mellom dere er nå, hvordan dere ØNSKER å ha det – og ikke minst finner vi konkrete og praktiske grep for hvordan dere kan oppnå det dere trenger i relasjonen dere imellom.

Kurs/foredrag

Se på de enkelte kursene for priser, og mer informasjon.
Foredrag gjøres etter avtale.

“Coaching er et fantastisk verktøy for å bli mer bevisst på ulike mønstre man har, få nye perspektiver på hvordan man jobber, finne mer effektive strukturer som fungerer for deg! Bli bevisst på talenter, eller sterke sider. I det hele tatt er verktøy for å vokse og utvikle deg som person enten du føler deg litt stuck, usikker på hvilken rettning du skal gå, endelig har startet på drømmekarrieren, eller noe annet du gjerne vil ha veiledning i! Kanskje svakheten din er en styrke? Eller en ressurs?”  

– Elisabeth Velle Andresen –