Informasjon

Bråten Måten coaching

Av februar 19, 2017 Ingen kommentarer

Hvem er du?

Til deg som er adoptert, har familie fra et annet opprindelses land eller til deg som føler du har en fot i to verdener.

Er du lei av å bli definert av andre? Sitter du i føresete i ditt eget liv? Eller styres ditt liv av andres meninger, andres behov eller andres krav til deg?

Kjenner du deg igjen i:

 • Jeg er verken eller.
 • Hvordan skal jeg bli akseptert?
 • Må jeg velge hvem jeg skal være?
 • Mine behov blir ikke lyttet til. Jeg blir bare fortalt hvem jeg skal være.
 • Jeg får ikke rom til å finne ut hvem jeg EGENTLIG er.
 • Mine foreldre forstår meg ikke.
 • Jeg føler meg alene.

Kunne du heller ønske dette?

 • Være sikker på meg selv.
 • Bli hørt.
 • Føle at jeg passer inn.
 • Være sterk og tydelig på mine behov.

Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere punkter. Så må du lese videre.

Det første du må gjøre, er å stille deg selv et par spørsmål.

Hva lengter jeg etter?

Hva holder meg tilbake fra å komme dit?

Dette er de essensielle spørsmålene du trenger å stille deg før du kan begynne med å jobbe med deg selv for å få en lettere og mer tilfredsstillende hverdag.

Kort om meg. Jeg har 28 års erfaring med adopsjon og identitet som adoptert. I tillegg til 8 års arbeid med veiledning og rådgivning av adopterte på frivillig basis. Etter to år som salgsleder og et år som advokatsekretær, tok jeg meg tid til å finne ut hvem jeg egentlig var, og hva jeg virkelig ville i livet. Det ble til at jeg studerte gestalt i to år. For å deretter åpne min egen praksis som coach. Jeg bruker gestalt som metode, men vektlegger min erfaringskompetanse i mitt arbeid. For jeg vet at den kompetansen som ligger i en erfart lærdom, er sterk og full av visdom. Denne visdommen har vi alle. Jeg kan hjelpe deg med å finne den, så du kan dra styrke av det du alt har liggende i deg.

Ditt navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Telefon

Ønsket tidspunkt

Fortell oss hva du mener