Relasjon-logo

Er du adoptivmor eller adoptivfar og møter utfordringer som du ønsker hjelp til å møte og forstå? Er du usikker på hvordan skille mellom hva som er adopsjon og hva som «normalt»? Da kan vår workshop være akkurat det du ser etter. Vi ønsker å bidra til at du føler en større trygghet i din rolle som forelder.

Bråten Måten og Pustepausen har utarbeidet et unikt tilbud, satt sammen av gestaltterapeauten Gunaketu som selv er adoptivfar og Angelica Bråten som er adoptert. Vi har laget en workshop fra ulike adopsjonsperspektiv, og har dermed både barn og foreldre inn i utformingen av workshopen.

Min bakgrunn kan du lese om under fanen «Min adopsjonskompetanse». Gunaketu adopterte ei jente fra Chile i 2011 og er utdannet gestaltterapeut og veileder. Han har sin egen praksis, «Pustepausen», og gleder seg til å ta fatt på adopsjonsveiledning. Det er mulig å lese mer om hans praksis og bakgrunn på hans hjemmeside.

Oppsatte kursdatoer høsten 2016:

Bergen 17 og 18 september

Oslo 15 og 16 oktober

Ålesund 12 og 13 November

 

Fra kl. 09.00 til 17.00 begge dager.

Pris: 3200,- pr par. (1600,- pr. pers) Sted: Vil bli publisert nærmere dato.

Mer informasjon følger, eller ta kontakt for å høre mer.

 

Join the discussion 2 Kommentarer

 • Hilde Strand Jensen sier:

  Dette er veldig interresant og har lyst til å kunne være med på workshop. Det er ikke mulig i forhold til jobb å få fri hele dager og blir glad dersom det arrangeres noe på ettermiddagstid/kveld.
  Mvh Hilde S Jensen

  • Angelica sier:

   Hei Hilde

   Takk for tilbakemeldingen. Vi tar dette til oss. Håper du følger med på siden vår her og/eller på Facebook, der vi legger ut løpende informasjon om kurs og workshop. Vi skal helt klart se på muligheten for kveldsworkshop. Jo mer etterspørsel vi får på kveldsarrangement, jo lettere er det å få det igjennom.

   Mvh
   Angelica Bråten

Fortell oss hva du mener