Informasjon

Lets talk about sexy, baby.

Av oktober 16, 2017 Ingen kommentarer

Ønsker du mer seksuell styrke?

Når kjente du deg skikkelig sexy sist? Ikke sånn lag-på-lag-med-sminke-sammen-en-push-up-med-hold-in sexy. Men, sånn gå-nedover-gata-og -føle-at-du-går-på-catwalken-fordi-det-ryker-av-deg sexy. Eller har du kanskje aldri hatt denne følelsen før?

Jeg skal holde en sexy workshop der du kan finne din seksuelle gudinne og ønske henne velkommen i livet ditt.

Kjenner du deg igjen i:

 • Å kle deg så alle valker og ujevnheter skjules.
 • Unngå å se så lenge i speilet fordi du bare ikke orker det trynet og den kroppen som ser tilbake.
 • Se lengselsfult på bilder av deg selv «da du virkelig var vakker».
 • Du sørger for å slukke alle lys når du har sex, og du blir flau når partnern kommer borti «problemområdet».
 • Du har grått over at du er deg.

Kunne du heller ønske dette?

 • Være trygg på deg selv.
 • Nyte partnern din uten å være bekymret for hva partneren tenker om deg.
 • Se deg i speilet og være fornøyd.
 • Føle deg sexy og sensuell.
 • Ha sterkere selvtillit.
 • Være deg selv, uten skam.
 • Elske deg selv fullt ut.

Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere punkter. Så må du lese videre.

 

20 og 21 januar holder jeg nemlig en to-dagers workshop der du kan få verktøyet du trenger til å slippe ditt sensuelle «jeg» fri!

Kort om meg. Jeg hadde min seksuelle debutt når jeg var 14 år, fordi kjæresten min ikke turde før. Alt som barn skjønte jeg at jeg kunne tilfredsstille meg selv, men ingen lærte meg noe om hva dette var. Dessverre opplevde jeg at noen misbrukte min kropp og trådde kraftig over mine grenser. Ikke bare ble jeg utsatt for flere overgrep, men jeg ble fortalt at dette skulle være en god læringskurve til mine fremtidige relasjoner. I mange år hadde jeg flere usunne seksuelle relasjoner i min vei på å finne min seksuelle identitet. Jeg har vært innom de fleste miljøene og kaller meg selv for «trysexual». Et uttrykk jeg fikk fra «Samantha» som er en karakter i «Sex in the City» eller «Sex og singelliv» som det heter på norsk. Jeg prøver alt minst én gang. Og det er en sannhet med modifikasjoner. Sex og seksualitet har alltid vært viktig for meg. Å nyte meg og partnerne mine helt fri for skam og skyldfølelse har vært noe jeg har jobbet aktivt med i 19 år.

I 10 år  har jeg arbeidet med veiledning og rådgivning av adopterte. De to (snart tre) siste årene har jeg jobbet aktivt med adopsjon og identitet, og det er i dette arbeidet med identitet at seksuell identitet har åpenbart seg tydeligere for meg som et området jeg har mye å tilby. Jeg har nå samlet min coach bakgrunn med min personlige seksuelle reise og erfaringer og nå er jeg klar til å dele dette med deg og løfte deg til å bli en mer tilfredstilt og sexy person.

Workshopen holdes i lokaler på Frogner, i Oslo. Prisen er 2900,-

Meld deg på før 10.januar og få earlybird-pris- 2400,-

Du melder deg på igjennom kontaktskjema under. Under ønsket tidspunkt kan du skrive om det er et spesielt tema du ønsker å belyse.

NB! Begrensede plasser.

Ditt navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Telefon

Ønsket tidspunkt

Fortell oss hva du mener